Navigatie

Verzenden en retourneren

Verzenden & verzendkosten

Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Voor verzending van alleen bijoux binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellingen boven € 50,00 worden binnen Nederland gratis verzonden, voor bestellingen onder € 50,00 geldt een bijdrage in de verzendkosten. De bijdrage in de verzendkosten is een indicatie. De teveel in rekening gebrachte verzendkosten worden na verzending terugbetaald aan de koper.

Bij verzending van driehoek sjaals, omslagdoeken en gehaakte omslagdoeken ontvangt U een e-mail met daarin een track&trace code zodat u kunt zien wanneer de bestelling bij u geleverd wordt. 

Wilt u uw pakket naar een ander land verzonden hebben, neem dan contact op via info@mieks-atelier.nl.

Ruilen of retourneren

Bent u onverhoopt niet tevreden met de geleverde producten, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten retourneren of ruilen.

Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, stuur dan een e-mail naar info@mieks-atelier.nl, u ontvangt dan instructies plus uw retour-nummer.

Uit hygiënisch oogpunt mogen de producten alleen geruild of geretourneerd worden indien deze niet gedragen/gebruikt zijn.

De verzendkosten voor een retour zijn voor uw rekening.

Mieks-atelier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel zoekraken of beschadigen van pakketten tijdens het vervoer.

Zodra de goederen in goede orde door ons retour zijn ontvangen, ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en storten wij het aankoopbedrag

en (indien van toepassing) de verzendkosten terug op uw rekening.

© 2017 - 2020 Mieks-atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel