Colsjaal voor dames kopen

De colsjaals worden in beperkte oplage gemaakt in eigen atelier. Ze passen bij elke outfit als accessoire.

Ze staan leuk op een jurk of trui.

In ieder seizoen komen ze van pas.

Op een koele voorjaarsdag. In de zomer beschermd de sjaal tegen airco. In het najaar en de winter zitten ze lekker warm onder een jack of jas. 

Deze sjaals zijn dan ook te dragen bij warme, maar ook bij koude temperaturen.

Ze zijn rond en kunnen twee keer om de hals gedrapeerd worden. Ze vallen meteen goed.

 

Reviews:

Alida van der Brug  raadt Mieks-Atelier aan. Je sjaals vandaag ontvangen ze zijn prachtig.

Corrie Fiddelaers-hazelaar fijne kwaliteit heb de zwart wit en de blauwe bij bestelt heb verschillende sjaals en betaalbaar

Tilly Roverts De col sjaals zijn erg mooi zitten lekker en worden snel geleverd.

Charlot Siero Gisteren colsjaals besteld,vanmorgen ontvangen.Wat een mooie kwaliteit en kleuren.Ga zeker effen colsjaals ook bestellen.Fijne service.

Nelly Van Duijnhoven Ik heb gekozen voor de roze rode tricot colsjaal, ik heb hem zojuist ontvangen, hele snelle levering ook, binnen twee dagen.En hij is geweldig, nog mooier als op de afbeelding en zo'n fijn stofje heerlijk, ik ben er heel blij mee, ik beveel deze heel graag aan.

Yvonne Kamminga Ik heb een hele collectie sjaals inmiddels, allemaal prachtig....de kwaliteit is goed en ze zijn lekker warm. Heel geschikt als cadeau ook. Ik ben er super blij mee!

Marianne Klomp-van Montfort Geweldige producten prima verzorgde levering .Ben er heel blij mee.

Heidi Hoppenbrouwer Vorig jaar in Ede op de braderie al totaal verliefd op de sjaals. Afgelopen week eens besloten mijzelf iets moois te geven voor bij mijn kleding. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.

Corrie Heijkant Mooie zwart/beige sjaal. Lekker stofje. Kwaliteit uitstekend, beter als alle andere colsjaals. Ik ben er blij mee. Zeker aan te bevelen.

 

per pagina
per pagina
© 2017 - 2023 Mieks-atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel