Vestclips met ketting voor dames kopen

De clips zijn verkrijgbaar met in het midden een ketting van respectievelijk 5 en 7 cm.

Ze zijn erg handing bij een vest of jasje zonder knopen, sjaal die steeds wegwaaid. Ook kan je er een te wijd kledingstuk mee tailleren.

Door de tandloze sluiting beschadig je de kleding niet.

Reviews:

Trudy Vermaas-hermsen  raadt Mieks-Atelier aan.  vandaag de vestclip ontvangen netjes verpakt bedankt

Conny Vos-Polderman  raadt Mieks-Atelier aan. Vandaag de vestclip ontvangen. Ik vind hem zo mooi , de zilveren Zeeuwse knop.

Mieke Reeders Ik heb mij Zeeuwse sluiting binnen en wel heel blij ermee en zooooo mooi bedankt Mieke 😀

Franny Theo Beste Mieks vandaag beide bestellingen bezorgd ze zijn prachtig en goede stevige kwaliteit 

Lucia van Soolingen: Beste Anneniek, De prachtige vestclip is binnen, wat is deze mooi, Ben erg blij met de Zeeuwse Knopen.Nog ontzettend bedankt voor het telefoontje hedenmorgen maar post.nl heeft de brievenbuspost gelukkig bezorgd. Mocht ik in de toekomst nog andere mooie dingen bij u willen kopen, dan zal ik dat zeker doen. Ik zal uw atelier zeker ook hier meer bekend geven.

Johanna Brands Gisteren de zwarte vlinders besteld, vandaag binnen. Mooi verpakt, leuke clip en een lief kaartje erbij. Wat heeft een mens nog meer nodig om te glimlachen. 😊👍

Marianne de Boer Ik kreeg vanmorgen mijn clip ook binnen. Met zorg verpakt met een mooi kaartje erbij. Snelle levering! Aanrader!

Hilde Spannenberg Net mijn vestclip ontvangen! Hij is mooi en werkt goed, echt fijn deze clip, dank je snelle en goede bezorging👍

per pagina
    1 - 15 van 28 resultaten
  • 1
  • 2
© 2017 - 2024 Mieks-atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel